ДНЕС

Снимаха ЦСКА да тренира тайно, “червените” отричат

ЦСКА нарушава забраната за групови тренировки и тайнo провежда занимания на базата в Панчарево. Твърдението е на „Спортал”, като за доказателство бяха приложени снимков и видео материали.

На кадрите от скрит в храстите до терена фотограф, както и на клип от дрон, се вижда как треньорът Милош Крушчич, помощник-треньорът и анализатор Деян Фияла и кондиционният треньор Кирил Динчев участват в занимание с шестима от чужденците на отбора – Греъм Кери, Витаутас Черниаускас, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор, Стефано Белтраме и Томи Юрич. Групата от играчи и треньори играе джитбол, нарушавайки забраните за струпване на хора на едно място.

Скандалът стигна и до премиера Бойко Борисов, който бе помолен за коментар. „Не знам дали има отбори, които тренират по време на извънредното положение. Има ли такива, РЗИ трябва да ги накаже, да понесат санкции“, заяви Борисов.

От ЦСКА също реагираха на обвиненията. „Червените” пуснаха декларация на официалния си сайт, в която твърдят, че снимките са стари. Освен това от ЦСКА припомнят, че за да има глоба, трябва инспектори на РЗИ да установят нарушението, а наказание по снимки няма как да бъда наложено. „Армейци, призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме. Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес”, oтвърнаха от ЦСКА.

 

/монитор

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top