СВЕЖО

Рапърът Puff Daddy със сурова критика към наградите „Грами“

Рапърът Шон „Puff Daddy“ Комбс разкритикува наградите „Грами“, защото за пореден път са пренебрегнали рап и аренби изпълнителите в най-големите категории.

Музикантът произнесе 50-минутна реч на специална гала вечер, организирана в Бевърли хилс в навечерието на бляскавата церемония от продуцента Клайв Дейвис. На събитието в събота вечер Шон Комбс беше специално почетен за своето творчество. Краят на неговата реч, зовяща за промяна, беше посрещната с аплодисменти и ставане на крака от много знаменитости в музикалния бизнес, сред които бяха Бионсе и съпругът и Джей Зи.


„Казвам го с любов към наградите „Грами“, но всяка поредна година нас ни убиват! Ние влагаме цялото си време, душа и сърце, а накрая ни пренебрегват. Ние настояваме за честна надпревара. Казвам го с голяма мъка на сърцето“, заяви изпълнителят.

Организаторите на наградите „Грами“, Националната звукозаписна академия, често бяха критикувани, че изключително популярни изпълнители, като Бионсе, Кание Уест, Еминем, Марая Кери, се оказват губещи при призовете в най-авторитетните категории, отбелязва агенцията. Рап и аренби звездите често губят за сметка на техните поп рок и кънтри конкуренти.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top