ТРИБУНА

Росен Желязков: Не загубихме битката за пакет „Мобилност“

Фактите и обстоятелствата около скандала с апартаментите подлежат на контрол от компетентните органи. Трябва да бъдат проверявани, не само тези във властта, но и тези, които са минало през нея. Това заяви транспортният министър Росен Желязков пред bTV.  

„В България има ясно законодателството относно имуществото на политици. Всичко е явно и видно, а всеки може да направи проверка, кой как влиза във властта и как излиза“, каза още министърът.

„Пряко или косвено темата за апартаментите има връзка с предстоящите избори. Избирателите разбират, че принципното отражение и поведение, е онова, което има отражение. Партията се бори за доверието на избиратели си, докато други партии се опитват да го разрушат“, допълни Желязков.

„Съболезнования към близките на загиналите. България няма отношение в разследването на този етап в катастрофата с българи в Северна Македония. Предложихме подкрепа и експертиза на македонските власти, но към момента те водят разследване сами. Когато има по-висока степен на достоверност, ще има изнесена информация“, разкри транспортният министър.

„Не загубихме битката за пакет „Мобилност“. В рамките на този европарламент няма да има повече гласувания по темата“, завърши Росен Желязков.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top