ДНЕС

САМО В TRIBUN.bg: Дясната ръка на ГЕРБ – журналистът Тодор Стефанов се фука с дрехи и телефони за… (СНИМКИ)

„Дясната ръка“ на ГЕРБ – журналистът Тодор Стефанов, демонстрира завидно висок стандарт на живот. Скандално известния журналист на „герберската партия“ се носи изтупан в маркови дрехи и аксесоари, видяха фотографите на агенция „Трибун“.БГ.

Очевидно шефовете на Стефанов оценяват с щедра заплата. Стефанов бе засечена да обикаля по задачи в центъра на столицата и да се отбива до сервиз за поправка на мобилни телефони, облечен по последен писък на модата.

Журналистът се появи с телефон за 2 бона, а дрехите които носи последните няколко месеца спокойно може да покрият пенсиите на бабите за няколко месеца. Ексцентричната визия съвсем не била единственото марково попълнение в гардероба на Стефанов. Близки на журналистът разкриват, че ежедневно Тодор ходела на работа с дрехи и аксесоари, току-що слезли от модния подиум.

Предпочитал да пазарува от най-скъпите столични бутици и в колекцията си имал тоалети на най-прочутите дизайнерски къщи.
Добре платения журналист не пропусна и да изкаже мъката си по скорошната смърт на главния дизайнер на „Шанел“ – Карл Лагерфелд, като в деня на кончината му в социалните мрежи пусна снимка с тениска с името му от неговата персонализира колекция. Цената за семплата бяла блузка с черни букви също не е никак ниска, а именно 160 лева, показва справка в интернет. Междувременно Стефанов затвърждава влечението си по лукса, шофирайки чисто новото си беемве първа серия, чийто базов модел в представителството на баварския производител в България започва от 56 хил. лева.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top