ДНЕС

Италианец става спортен директор на ЦСКА

ЦСКА е на път да направи изненадващо назначение след загубата от „Черно море“ с 0:2 в първия официален мач за годината. Кристиано Джарета постигна съгласие с ръководството за поста спортен директор и се очаква в близките дни договорът да бъде подписан.

Спряганият за шеф в “Левски” преди няколко седмици специалист изгледа гостуването на ЦСКА във Варна в компанията на главния мениджър на „червените“ Стойчо Стоилов. Джарета бе в София през януари, за да участва в кастинг за родни таланти. Завършил е школата в Коверчано, а след това е работил като спортен директор в “Удинезе”, “Новара” и “Асколи”.

Следващото изпитание пред ЦСКА е във вторник от междинния кръг, когато на „Армията“ идва „Ботев“ (Враца). Треньорът Любослав Пенев ще трябва да се оправя без двама от титулярите – Божидар Чорбаджийски и Жанио Бикел, които са наказани. Така в центъра на защитата се очаква да действа Стивън Перейра, а като ляв бранител – Ангел Лясков. Победата е без алтернатива за ЦСКА, тъй като тимът изостава на 7 точки от „Лудогорец“, а в неделя е вечното дерби с „Левски“.

 

/монитор

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top