ДНЕС

Общинският ръководител на ГЕРБ-Пазарджик Гинче Караминова към актива на партията: Пълна мобилизация за предстоящите избори

Повече внимание към малките населени места по време на предизборната кампания за европейския вот, предложиха на общинско събрание клубните ръководители на ГЕРБ от община Пазарджик. Предвиждат се поредица от срещи в селата и в областния център с цел обсъждане на постиженията на правителството на ГЕРБ, съчетани с провеждане на приемни за решаване на конкретни проблеми на хората.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Пазарджик Гинче Караминова призова клубните ръководители и симпатизанти на партията към активна работа в посока информиране на хората за дейността на евродепутатите на ГЕРБ през този мандат. „Трябва да имаме по-голямо самочувствие, тъй като резултатите на област Пазарджик на европейски и парламентарни избори на фона на страната са били винаги отлични. Призовавам ви към пълна мобилизация, за да покажем още веднъж, че можем да работим ефективно и в екип“, каза Гинче Караминова.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top