ДНЕС

Кирил Балдев и Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Атанасова в подкрепа на село Труд (СНИМКИ)

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Атанасова ще направи днес дарение на книги на читалището в село Труд, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Идеята се ражда след репортаж в началото на декември с нашият герой Кирил Балдев, в който се обяснява как читалище „Светлина“ е поругано от младежи.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Ето какво написа Балдев:

Днес за мен беше един голям празник с много усмивки и позитивна енергия. Днес на този прекрасен ден с Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Атанасова посетихме Читалище „Светлина“ с. Труд. Бяхме посрещнати от кмета на община „Марица“ Димитър Иванов, председателят на общинския съвет Гергана Трендафилова, зам. кмета Петко Чочев, общинския съветник Александър Богданов и кмета на село Труд. От Кампания „Да спасим книга“ бяха дарени 40 нови детски книги за читалището. От Кампания „Подай ръка на нуждаещия се“ бяха дарени 10 пакета с храни, електроуреди и дрехи на 10 социално слаби семейства. Благодаря за подкрепата на всички, а най вече на Десислава Атанасова . Много бях изненадан от работата в читалището и бих казал на всички библиотекари да вземат пример от Светла Божилова. Вярвам, че добротата съществува все още!
loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top