ДНЕС

Николай Бареков: ПатрЕотите повече няма да видят парламент, стоят с усмирителни ризи и папкат като за последно!

Оглушителна тишина струи от редиците на патриотите, които след редица гафове, наредени на опашка пред прокуратурата, чакат да видят как ще им се радвият случаите, тръпнещи да излязат на сухо от крими далаверите, в които са се оплели.

Странната им тишина и причините, поради които мълчат, коментира евродепутатът Николай Бареков, който прогнозира, че те нямат шанс да влязат в следващия парламент и сега стоят и лапат за последно, съобщи Информационна агенция „Дейли Прес“.

 *Публикуваме без редакторска намеса.

„Трети ден откъм психиатрията на Обединените Идиоти “Сините каси” не се чуват обиди, пиянски крясъци и шум. Само мляскане и миши църкания. Явно пациентите си пият редовно медикаментите….Прокуратурата си е свършила добре работата с продадените нелегално паспорти, а МВР са обискирали за по-сигурно пищовите. В момента ПатрЕотите слушкат и папкат, папкат и слушкат….Според агенцията на премиерския началник кабинет Р. Бъчварова те вече са паднали на 2% и понеже повече няма да видят парламент сега са им облекли усмирителните ризи и папкат като за последно.“

Снимка: 

  •  dailypress-bg.com.
loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top