ДНЕС

Ангелкова чукна 39 с детска торта (СНИМКИ)

Николина Ангелкова отпразнува рождения си ден с шумен купон в известен столичен ресторант. Министърът на туризма отбеляза своята 39-а годишнина в тесен семеен кръг – със съпруга си Христо, дъщеря си Далия, родителите и семействата на нейните две сестри, за които твърди, че са най-добрите ѝ приятелки.

По традиция рожденичката имала и торта, но с лика на популярната сред децата филмова героиня Дора изследователката. Ангелкова неслучайно си поръчала сладкиш с дизайн за малчугани, защото 5-годишната ѝ дъщеря приемала нейния личен празник като свой и всяка година духала свещичките вместо нея. От близките си шефката на Министерството на туризма получила символични подаръци, а през целия ден в кабинета ѝ пристигали куриери с цветя. В края на деня се оказало, че в цялата сграда няма нито една свободна ваза, защото букетите наброявали повече от 50.

„Благодаря на всички колеги и приятели за поздравите и пожеланията за рождения ми ден – направихте празника ми незабравим!“, написа Ангелкова в знак на признателност към всички, уважили празника ѝ. Догодина обаче тя щяла да остане без купон, защото вярвала в суеверията, че 40-ият рожден ден не бива да се празнува. /ПИК

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top