СВЕЖО

„Гринч“ – радост за деца и родители

„Гринч“ е от тези коледни евъргрийни, които за разлика от „Сам вкъщи“ не ни карат с конвулсии да повтаряме втръсналите ни вече реплики, които от немай къде знаем наизуст. Историята за зеленото същество, което мрази семейния зимен празник, се завръща отново на голям екран в анимирана версия.

С финес и рими из сюжета този път ще ви разведе Иван Юруков, който поема гласа зад кадър в дублираната на български език версия.

Весели човечета, очакващи нетърпеливо Коледа, шейни, триетажни цветни автобуси, хумор, който ще разсмее не само децата, но и техните родители – „Гринч“ е страхотен повод да се разходите до кинозалата семейно. Идилията, разбира се, не е по нрава на зеленото човече, посрещащо празника винаги в самота. Негов единствен другар е кучето Макс, което всяка сутрин буди стопанина си с кафе и закуска. Вярната животинка е и пръв съучастник на Гринч, когато той решава да служи като анти – Дядо Коледа и да открадне веселите възгласи „хо-хо-хо“ от койчетата (хората) в близкия град.

Ти си страхотно куче, но ужасен барабанист заключава върлият противник на Коледа, докато бистри коварния си план в момент на музикално увлечение.

По-големите вече знаят историята във филма, но тя със сигурност ще заинтригува малчуганите пред екрана. Самотният Гринч потегля на мисия – да изтрие празника от календара в обкръжаващото пещерата му градче. Той демонстрира впечатляващи инженерни и технологични умения, като успява да привлече и втори съучастник в бандата си – дебеличкия елен Макс. „Един е, но по размери е като за 10“, успокоява се Гринч. И така тръгва с шейната да краде Коледа.

Какви подаръци искат децата за празника? Този въпрос вълнува малката Синди Лу в навечерието преди заветния ден. Тя е решена на всичко да се срещне лично с Добрия старец, за да разясни в подробности как не иска поредната играчка, а помощ за нейната майка. Вместо на него обаче попада на подлия Гринч. Ще успее ли въпреки това да спаси любимия си празник – децата в киносалоните ще тръпнат в очакване на отговора още от утре.

 

/монитор

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top